4month...

hye korang,

4 bulan lagi cik akan bertukar kepada puan....disebabkan terlampau sibuk sebab kan mima pun terlupe nak buat itu ini pasal wedding... nextweek dah nak bulan puasa... nak kena pikir untuk cari extra money nak tambah pendapatan untuk hari raya....

memandang kan sekarang ni dah menganggur so kena la lebih aktif untuk cari duit....jangan ingat kalau tak kerja dengan orang tak dapat duit tau.....percaya pada diri sendiri yang kt mampu buat..

plan plan plan sampai beserabut pikir.... dengan client dengan album...

tolong la paham... we all pun nak kawin jugak....hahahahaha

^tq sudi baca

Comments

Popular Posts