GUD BY LIL 50D

Hye korang,

Dah jual liltle 50D....gud by family....jage diri elok2 jangan nakal-nakal dengan family baru tau...sob sob sob...even just a camera tapi banyak kenangan yang dah camera ni snap untuk we all....even before kenal mima pun FM da ade this 50D...

tak ape we move forward kan..... planning nye  nak ambik satu lagi 5D mark 11 untuk Amy. taniah amy, wat keje elok2 ye pas nie....hahaha...

50D pun dah lama tak digunakan, mima kan malas nak melibatkan diri dalam shoot mengeshoot ni disebabkan urusan lain banyak yang nak diuruskan..

FMS team:
Fariz Muhazir
Azizi And Jalil
Fahmi Muhazir
Raja Azlan Shah

Maybe kami berhajat nak tambah team...mungkin nanti tapi bukan sekarang la....akan di war war kan kemudian.

^tq sudi baca

Comments

Popular Posts