kos lepas terpaksa dilepas kan.....

hye korang
assalamualaikum,

Happy sunday ye u all's. mesti ada yang malas bangun awal hari ni kan...ye hari minggu adelah hari untuk bangun lewat sebab esok kan monday blues untuk orang yang bekerja makan gaji....huuuu mesti malas knnnnnnnn untuk esok..

Semalam mima n FM pergi jual 50D... tetiba bisik kat FM "sedihnye rasa jual....boleh pegang dulu x?"
dan kemudian sebakkkkkkkkk.....

Dear 50D, terima kasih sebab dah banyak berjasa, we have to walau tak sanggup dan kami hargai setiap jasa jasa kamu wahai 50D... we all kena looking forward untuk Fantastic Moment Studio, walau mana pun dengan siapa pun tuan baru tu.....jadi yang terbaik okeh....huuuuuuu [macam la kamera tu paham kan?]

dan kos lepas terbaik terpaksa dilepaskan........

aaaaaaa sedih lagi kalau pikirkan...kami naik dengan 50D, jasa 50D tu lah yang boleh kumpul modal untuk 5D mark 11 encik FM..... kalau becerita mesti ada rasa sebak lagi...

Dan ape je barang camera FM untuk dijual, mima yang rasa sebak lebih...... bukan apa time nak mencari tu bukan main payah dan selalunya mima yang HOLD, segala yang nk dijual oleh FM....dan akhirnya mengalah sendiri...we have to move forward..........

Sebak...

Tapi pikirkan akan datang, dari kamera itu duduk bawah meja dan berhabuk...... kami jual untuk Amy beli 5D mark 11

mima cakap to FM, "gambar amy cantik tp....macam tak boleh belah dah dengan 50d dia, knpe kt tak invest untuk kebaikan bersama...weeeeee maybe kt boleh move to video?"

dan terdiammmm

^tq sudi baca

Comments

Popular Posts