1st with heels

hye korang,
assalamualaikum

Alhamdullilah this year rezeki banyak sikit. lepas 2 week berhempas pulas siapkan album macam robot non stop.

dan dah berjaya submit album2 minggu lepas. di harap yang tak de khabar berita tu harap besabar tunggu lepas raya lah ye.

Tahun ni hajat hati nak pakai heels so FM dah beli kan mima 2 pasang..huhuhu hambekk kalau tak pakai siap! erghhh........ 1st pakai sampai melecit2 kaki ku.....dan siap cakap "mungkin takdir dah tentukan yang mima bukan dilahirkan untuk pakai heels..hehehehe"

so ladies ladies, please jangan rasa yang kita tak mampu lakukan. kadang-kadang kita kena cuba sesuatu yang baru supaya kita tak ketingalan...ceiwahhh so mima nak shared video dari u tube yang mima tgok untuk belajar cara pakai heels..hehe

jom lah kita sama belajar..... we can do it!

Tips untuk beginner nak pakai kasut tinggi
1. kita cuba pakai heels yang rendah sedikit supaya kita selesa untuk berjalan
2. cara berjalan tu kita kena letak tumit kaki dulu baru lah tapak kaki
3. try jalan dalam satu garisan

PRATICE PRACTICE PRACTICE

^tq sudi baca

Comments

Popular Posts