Berbuka Puasa

Hye korang
Assalamualaikum
Dah lama tak bergambo
Sangat sibuk untuk minggu2 terakhir bulan puasa ni. Dengan Studio promo, dengan nak submit album untuk printing... Dan banyak hari tido studio semata nak siap kan album - album yang menimbun. so sesiapa yang tak dapat album tu jawap nye lepas raya je lah ye.....

Dalam masa sibuk2 mima terpaksa la luang kan masa sekejap dengan keluarga, sorry family kadang bukan nak sangat terlalu fokus soal kerja je....tapi memang tengah banyak keja sekarang ni..

Minggu lepas mima pun lari sekejap berbuka di rumah kak long.

Lepas berbuka terus cabut ke studio bersengkang mata pulun album lagi....

album album album album

lepas ni tahan je lah kalau client marah sebab album lambat......sebab kami pun dah cube sedaya upaya untuk bagi yang terbaik. dan lumrah kt ni manusia.bukan perfect untuk semua benda.

Ade pulak, mima nk update payment pun ssh nak kerjasama... Aishhhh memang sepatutnya mima yang update. kan mima dah bgtau ape yg ade dalam record mima.lepas raya je lah anda dilayan ye....

kalau nak album awal cepat siap, sila cari photographer yang sebulan ade 1job wedding sahaja....so derang bleh fokussssss album kau je...

Ape pun insyallah dalam nextweek kami akan edarkan album album korang.we all minimumkan 1 album untuk customer dulu sebab tak mampu nak pandang album menimbun weh......
memang kena groming class neyh.....selekeh!
FMS FMS FMS go go....ok bye

^tq sudi baca [luahan hatiku]

Comments

Popular Posts