SAMBUNG kerja lepas raya

Hye korang,
Assalamualaikum

wohoaaaa.....pulse** ntah aku sendiri tak tahu le ape maknanya...but [bunyik2 cengkerik]...... sambung semula kerja-kerja yang ditingalkan sebelum HARI RAYA...owh yess dan alhamdullilah banyak jugak album yang dapat di submit ke client before hari raya! yehaaa......

Dan Hari ni mula balik kerja-kerja studio,
*Balas email client
*reply whatapps/sms
*pickup phone call
*Burn dvd client
*Print cover dvd
*Edit album client
*Finalize album untuk print
*Update calendar
*Update client payment
*Update filing
*Copy gmbr client
*issue Invoice
*Kemas Studio

Dan bila ada yang cakap, owh boleh buat kerja dari rumah dan goyang ape yang nak goyang....meyh la   try ambik alih tugas gue dan sila buat dari rumah dengan itu ini tak ada.

Bila dah balik dari cuti raya ni. summary raya tahun nie adalah PLASTIC untuk semua orang2 yang mima jumpa.taniah plastic surgery anda semua berjaya dan success... terutama sekali yang paling mak rapat....whatever lah kan.... yang penting mak mak mak happy.........

Tugas sebagai seorang admin/marketing fantastic moment studio harus diteruskan..

^TQ Sudi baca

Comments

Popular Posts