SELAMAT HARI RAYA

Hye korang,
Assalamualaikum

Dikesempatan ini, mima nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin. buat yang mengenali diri ini dan yang tak kenal pun. kalau ade salah silap. besar atau kecik dan yang tak perasan tu mima mintak maap banyak-banyak.....dan mima hanyalah manusia biasa yang tak lari dari membuat kesilapan...

Tahun ni Beraya as tunangan orang...bhahahahaha..... tet tet tet.... rasanya tahun ni masih lagi beraya dengan family tercinta :)

Kami dari pihak Fantastic Moment studio juga ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin jika ada salah silap dan terkasar bahasa semasa atau selepas kami menjalankan tugas.....heeee apepun we all mmg sentiasa happy dan mudah untuk berkerjasama.....

^tq sudi baca <3 p="p">

Comments

Popular Posts