it's Sweet's 23

Hye korang,
assalamualaikum

1st sekali thanks mak,sebab ingat bufday adik..tepat jam 12...mak terus call....maap maap sebab sekarang ni banyak kerja dan jarang jumpa mak. nanti kita jumpa kita borak borak ye mak.thanks sebab memahami.

2nd Thanks to FM n family sebab buat surprise.....hamboi baek punye planning kan..sampai tak sangke yang korang dah prepare tuk surprise...hehehe sangat-sangat menghargainya.... To FM, tiap tahun pun surprise yeh....tahun depan jangan lupe pulak....hehehe

dan yang ke-3 to all my family..... thanks sebab ingat bufday den..yang wish kat our GROUP. Hadiah korang boleh pospone to wedding day nanti....hehe harap yang besar2 la eh...

seterusnya kawan-kawan semua yang wish.......

SORRY sangat-sangat sebab sibuk la sekarang ni.banyak benda yang nak di uruskan.....hehe

Lagi beberapa hari je untuk jadi wife orang....lepas ni tanggungjawap bertambah......but alhamdullilah sebab sekarang ada di sekeliling orang yang menyayangi diri ini Emak,FM,Family......

Terima Kasih

^Tq sudi baca
*maap xde gambo

Comments

Popular Posts