Jengka,Pahang

Hye Korang,
Assalamualaikum

Wedding Aila + Zul, akhirnya tiba....rasa macam kejap je masa berlalu...Hari jumaat pagi-pagi lagi mima dan fariz bertolak ke Jengka,Pahang. Sepatutnya memang mima malas nak ikut sebab boleh duk siapkan album - album yang tertunggak...Tapi disebabkan kesian FM drive sesorang.mima pun ikutlaaaaa......

Tentatif program nye Jumaat majlis akad nikah,sabtu majlis bersanding.Alhamdullilah semua dah pun selesai.selamat pengantin baru.bila tengok majlis orang ni mima pun dup dap dup dap sebab majlis sendiri banyak yang tak prepared......insyallah kita pelan-pelan buat.....

Majlis kak aila ni tak ada malam berinai soooooooo ditukar ke majlis makan-makan. perghhhh kalau PAHANG,mesti lah terkenal dengan ikan PATIN....nyammm nyammm malam tu kitorang makan masak tempoyak ikan patin mmg perghhh sedap gileeee......
Outdoor session pulao masa time nikah buat kat lubuk yu....
Dan untuk outdoor bersanding buat kat gunung senyum.tempat kat sana pun cantik jugak.lepas abis outdoor.mima n FM bergerak ke KL......

Alhamdulilah kitaorang selamat sampai ke kuala Lumpur.esok ada session photography kat studio.
sekarang nak berehat....

^Tq sudi baca

Comments

Popular Posts