KEEP CALM and COUNTING ON!

Hye korang,
Assalamualaikum

Finally right kan.  Lagi 3 bulan untuk siap-siap prepared untuk majlis kawin F+M. Sekarang ni mima  bergabung dengan fm tengah design kad kahwin sendiri. encik FM ni cerewet tahap gaban sikit.So everything kena lah persetujuan dia.

Theme untuk wedding F+M ni kebanyaakannye akan D.I.Y [ Do It Yourself]....... Dari pelamin nikah,Sanding & Bertandang pun we all buat sendiri.....wohooaaaaa 

Untuk photography F+M amik LookItLove Photography, sama photog masa majlis pertunangan we all. sebab Artwork Best dan super owsemmmmm cool photographer...Lagipun dan macam akak n abg kitorang je akak shida n Cik Lee. Mesti pilih "Owwwhhhyesssss"... Dan 1st yang kitorang book adelah photography.....kenangan sepanjang zaman ni......

Makeup? sebulat suara memilih Fid Fizie makeup artis......jari jemari fid akan bagi magic to my face....hihihi dan yakin  dengan artwork fid. benda kedua yang F+M booked.Harap maklum......

Untuk catering bride reception di sponsor penuh oleh abg mima n bpk mima....yeahhhhhh

Goodiebag? Roslinda.com sponsor toce toce......

Selga progress akan di update nanti.

Too all client.ktorang pulak nak tawennnnnn....

^Tq sudi baca


Comments

Popular Posts