PRE WEDDING | MIRA & SYAHIR

Hye korang,
Assalamualaikum

a short conversation with mira , dan just decide untuk buat picnic style untuk pre wedding kali ni...Ahad, di putrajaya... dengan imaginasi FM yang selalu nak kn kelainan dalam gambar-gambar dia.....Kali ni nah ubah style katenye....

Macam biasa,lewat sampai studio untuk prepare props. Kali ni kita buat sesimple je....

Bunga tangan just beli kat lovely Garden, rambu-rambu tu just beli kat party shop dan pandai2 sendiri lah susun macam tu.Selain dari yang ni mima mintak client bawak novel-novel dari rumah.

Macam selalu tengok muka i, dah lebam mata....tak cukup tidur....huuuuu

^Tq sudi baca

Comments

Popular Posts