Alhamdullilah, Semua dah selesai.....

Hye korang,
Assalamualaikum

Alhamdullilah, syukur majlis berjalan lancar... semua baik-baik dan dapat cover dengan sempurna....ehhhhh? bukan cerita pasal majlis wedding i le.... ni story pasal majlis persandingan akmal + nana... yang fariz kena cover.... huuuuu

Untuk yang pertama mima cover Photo Booth....untuk majlis....
aha kalau berminat untuk hire mima di majlis anda untuk photobooth boleh le whatapps mima 0192055483...

lepas ni nak cuba rajin-rajin update blog.... memang la banyak story nak cerita.tapi more tu kerja-kerja dan bukan ke hal peribadi....

ape-ape pun selamat pengantin baru buat nana + akmal...semoga hubugan kalian kekal selamanya..

^Tq sudi baca

Comments

Popular Posts