21 November 2012

Kimono Jacket /Cardigan

Hye korang, sape minat baju mcm ni?
kalau suka mintak whatapps mima kate kt suka suka suka...

sebab mima ade beli a few kain chifffon ari tu... so ingat nak buat fashion mcm ni n jual... kalau ade yang berminat la.....

mungkin kalau gambar macam ni korang tak dapat ko nak agak fashion macam mana. lagi2 kalau muslimah.... ye dak.... ni seksa sangat.... oraito seperti yang sedia maklum gambar adalah dari zalora.com.... korang jugak boleh dapat kan baju ni di sana.

orait ini beberapa fashion yang bleh transform with kimono nie...

Get style with your kimono cardigan :)

stay tune with us....

thanks korang sudi baca...