1st Vacation - Port Dickson

Asslamualaikum
Hye korang,

Last minute plan untuk sambut new year,

B,ape kate kt pegi pord dickson esok kan cuti please....
ermmmm..............
syg boleh reserved kan bilk guna online (bab ni kalau nak sanggup buat ape saje)
ok.....
................................

Dan tangan pun laju je search sana sini, yang penting selesa dan berbaloi untuk satu hari. tak perlu mahal-mahal sebab nak tompang tido je pun kan...
ok DONE!
lepas a few minute FM call dan bagitau orang hotel call untuk upgrade bilik... ok je la lagipun FM yang setuju.. yeah yeah...... HONEYMOOONNNNN

...................................

FM balik keje and  kemas baju ( just sumbat2 )

..................................

 Dalam kereta mima selalu KOMA...... so maap tau2 dah sampai pord dickson.... FM gelak kan je... ye la lagipun dekat tapi yang muka excited mima buat....hahahaha serius SAKAI...tapi tak pe...mima kan selalu menghargai kannnn tu yang excited.

.................................

Cari mne hotel yang we all reserved tu, puas la im sorry FM sebab booked ntah ceruk mana. dia tulis blue lagoon katenye..... masuk ceruk ceruk last skali taraaaaa..... hotel best gile... tetibe mcm gile.... bila dah checked in cari bilik skali tengok bilik wahhhhhhhh besar....

....................................

terus bersiap-siap kluar balik untuk makan dengan kak shida & ciklee, kebetulan dorang pun ade sana. tapi bilik dorang lg best gile la...siap ade swiming pool lagik... Makanan was best..... lepas makan we all balik hotel balik. ye lah nak jalan mana pun sebab jalan PD start jem. NEW YEAR kn..... dari bersesak better get rest....

........................................

Tahun ni new year dengan husband :) hahahaha kadang mima pun macam tak sangka, well ketentuan kan..... Alhamdullilah sebab ada FM yang memahami... LIST untuk this year
* Nak ada lesen
*Nak ada rumah sendiri
*Baby insyallah kalau ada rezeki

........................................


Aktiviti pagi
-Bangun breakfast
-mandi laut kejap
-mandi kolam kejap
-rest kejap

kemudian kemas2 kemas balik.... sebab plan untuk singgah ke senawang rumah abg mima.

INFO PERCUTIAN
HOTEL ILHAM PORD DICKSON
1 duluxe room rm280.00 per night (max 4pax)
termasuk breakfast yang super best!
checked out 12.00pm

^thanks sudi baca

Comments

Popular Posts