Siapa Rosmima Razak?

Assalamualaikum
Hye korang

Sape rosmima razak?
ohoiiiii rosmima razak? sape je kenal....tak sape kenal kot.... bla bla bla boring.... tetttttt berumur 23tahun (masa type entry ni la).... bekerja sebagai admin fantastic moment studio (design album/reply email/update client fms). kawin muda ^_^ isteri kepada Fariz Muhazir a.k.a FM....ade buat online blogshop sambil-sambil duk saja kat studio fms.......

Online Blogsop??
sambil-sambil duduk saja kat studio mima suka design menda-menda yang comel berkaitan dengan wedding....macam (guestbook , sticker, welcome board, photo booth, badge button, fridge magnet ) kalau berminat nak order senang je boleh whatapps 019.2055.483 (pssss mima jarang pickup phone) so lebih mudah text or email pun boleh fantasticmomentstudio@gmail.com. and last skali mima nama kan shop ni fms shop.

Fantastic Moment Studio??
haaaa mesti macam pelik je... eh minah ni banyak pulak link dalam blog ko ni......ehhhhh ehhhhh...orait dear sayang sayang sekalian, fantastic moment studio is FM punye business yang berkaitan dengan photography. dah 2 tahun company ni dan dah 1 tahun lebih kitorang bukak studio di subang :) alhamdullilah....... so kalau ade yang mencari perkhidmatan photography boleh strait call FM 019.3909.058 or email at fantasticmomentstudio@gmail.com atau meyh la like page fb FMS

objective blog ni?
mima buat blog ni untuk diary kehidupan mima, kekadang jarang pun update, mima jugak buat blog ni untuk menjual-jual benda-benda yang mima suka..lagipun mima memang suka business ni... so if ada yang sudi membaca blog ni terima kasih bebanyak. dan sudi sudi la singgah lagi.

^Thanks sudi baca


Comments

Popular Posts