Nak tambah pendapatan? Tips1

Hye korang
assalamualaikum
Hari ni nak berkongsi pendapat sikit pasal nak tambah pendapatan. Sekarang mima nampak yang kebanyakkan orang bekerja pun buat biz sambilan. Untuk tambah pendapatan. Ye la skng ni kos semua dah makin meningkat. Jadi nak atau tak kena ade 2 3 kerja skali gus...

mima just seorang suri rumah yang duk kat studio, jalankan kerja2 admin fantastic moment studio n buat jualan secara kecil kecilan Fmsshop.mima agak beruntung sebab keliling memang berbisnes jadi banyak jugak idea dan cara mima boleh gunakan untuk uruskn fmsshop.

Ok mima nak bg idea sikit untuk akak-akak or abg2 yang berminat nak tambah pendapatan tu.mulakan dengan jadi agent to ape2 product. Elakkan product makanan dan kesihatan sebab kt tak tahu klu brang tu masih elok smpai kat tangan pelanggan. Untuk product kesihatan kt tak tahu tahap keberkesanannye.......jd elakkan ye. Bukan mima kate tak boleh, just elakkan.

Sebagai agent kt just promote kan pada org kemudian kt tempah. Mudah je. Cume kt kena rajin la. Ye la bila benda tu kt buat iklas dan untuk tambah pendapatan insyallah semua akan jd mudah.

Untuk jual barang2 ni, banyak website yang boleh kt gunakan.
-Facebook
-instagram
-blogspot.com
-website
-mudah
Dan banyak lagi sebenarnye.....

Dan jangan lupe kebangkan idea korang, mne tau satu hari nanti korang pulak jd boss....sebuah kejayaan bermula sekarang.....pegi google search........

^tq sudi baca

Comments

Popular Posts