Polystrene Letter

Hye korang,

untuk yang mencari huruf-huruf kabus/polystrene boleh lah tempah dengan mima. sama ada self colect atau kt buat secara pos...

huruf-huruf macam ni sesuai untuk candy buffet decoration, untuk majlis akikah,majlis cukur jambul, eday, wedding atau kat pintu bilik, pintu makmal sekolah ke atau mne tau signage untuk tandas..hehehehehee


untuk yg berminat boleh la buat tempahan dengan mima

*019.2055.483 atau boleh terus isi form or email fantasticmomentstudio@gmail.com

Comments

:: Mrs.Eady :: said…
wahhhh best nyer!!!!
cikmima said…
nti order yehh,....hehe

Popular Posts