Tetang kehidupan normal #update2

Hye korang,
assalamualaikum

Hari isnin hari banyak kerja nak buat sebab hari jumaat adalah hari malas sedunia. lagi - lagi kalau sabtu tu ada plan baik punye......

Heyy, isnin bukan teruk sangat kot, bz kan life dengan kerja-kerja menimbun.selesaikan satu-satu....tengok-tengok ehhhhhhh dan waktu balik kan....memang sangat tak sama dengan  yang bekerja sendiri. sebabnya yang bekerja sendiri ni kerja 24jam.....huuuuu dan rehat 24jam....tetttttt

Tiap pagi bunyi alarm dari pelbagai sudut untuk kejutkan we all...bhahahaha sebabkan dah terbiasa....boleh ignore je bunyi bunyian tu....5 minit 5minit lagi......amboiiiiiiiiiii xbleh jadi ni...bangun dan jd superwomen. masak air, iron baju FM. buat air kopi, kemas tempat tido.....

"hidup ni cuma sekali, jadi kt kena manfaat kan sebaik mungkin" kt kena happy kan diri kita walaupun kt tak brape nak happy pun.....huuuuuuuuuu jgn la serious sangat....hidup cuma sekali....tarik nafas dan lupekan tentang ape orang fikir tentang kt. yang penting ape yg kt boleh buat hari ni....

semoga hari ini lebih baik dari semalam.
^tq sudi baca


Comments

Popular Posts