Tetang kehidupan normal #update3

Hye Korang,
Assalamualaikum

Bismillah, nak masuk dua tahun FMS bukak studio di subang (studio sekarang) mungkin dah tiba masanya untuk kami berpindah....alahai skemanye ayat.....

ok macam ni, ktorang dah jumpa owner kedai, dalam proses nak sain2 kontrak...kalau tak ada apa halangan dan rintangan petengahan bulan depan ktorang dah start bis di kedai baru, hidup baru semuanya baru...hehehe

Bersyukur sangat, mungkin banyak lagi idea untuk masa depan. harap apa yang di plan berjalan lancar.permudahkan la......

just nak pindah ni kna pikir barang2 yg ktorang nak angkut, naseb la barang tak banyak pun.... boleh la pakai satria yg akan bertukar jadi cardina mini...hihihihihi

si FM dah, itu ini itu ini planning dia untuk kedai baru...seronoknye.......


Location tak berapa jauh dr tempat sekarang........hehehe im so excited beb....sangat excited....tido tak lena suda...

^Tq sudi baca

Comments

Popular Posts