Tetang kehidupan normal #update4

Hye korang,
Asslamualaikum.....

semalam we all jumpe owner kedai di sini sambil join earth hour

Sabtu,23 March 13
kitorang dah jumpe owner kedai baru n sign the contract. So next step minggu depan selasa kitorang jumpe owner lagi untuk kunci & payment last untuk deposit.....

Alhamdullilah, Sangat-sangat finaly we all nak start balik dengan kedai baru, kawasan baru..fuhhh seronok sangat dah ni. rasa on the day dapat kunci nak terus tinggal sana je..hahaha gile excited kan??

Memang dari dulu lagi, ape benda or impian yang mima nak, mima akan buat sampai jadi...dengan cara ape sekalipun..Lagi pun kita tak boleh putus asa sebelum buat ape2. Just try 1001 cara untuk dapat kan sesuatu dan yakin.ceiwahhhhhh

dan mima selalu pesan pada akak-akak yang kalau bukan sekarang bile lagi?

For future banyak plan.....untuk sekarang kt nak setup kedai..bla bla bla... seronok dan sangat seronok

ape sebab we all pilih kedai tu???
-sebab kita deal dengan owner kedai
-kedai baru dan cantik
-kawasan c2 senang dapat park lagi
-ade kedai mamak
-ade kedai mkn sedap
-ade dobi
-kedai alat tulis/printing
-ade kemungkinan kawasan tu naik (hope so)

^Tq sudi baca

Comments

Popular Posts