Tetang kehidupan normal #update5

Hye korang,
Assalamualaikum

Last night, aktiviti kitorang ade lah pasang lampu, naseb baik dulu FM amik dip electric so dia lah wire man untuk bab ni....jimat cost.. mima just tolong bising je sebab kebosanan menunggu dorang pasang lampu ni. bukan menda mudah. kerja ni penat... boring boring boring

 Taraaaaa dah terang sikit.... kitorang buat slow2 la sebab tak banyak kaki tangan. thanks to hafiz sebab sudi membantu FM pasang lampu, kalau harap mima yang tolong memang 7hari 7 malam la tak siap....
untuk task pasang lampu is DONE... untuk  aktiviti hari ni pasang kipas n cat lantai...tak sabar nak angkut barang. tapi mima kat studio ni tak packing ape lagi...sebab keje still kena jalan ni...

Di studio pulak mima sorang kna buat semua keje [update jadual,issue invoice,album lagi, email lagi,itu ini] aishhhhh pecah otak i...nak pembantu boleh tak FM?

^Tq sudi baca

Comments

Popular Posts