Fantastic Moment Shop (FMSshop)

Hye korang,
Assalamualaikum,

sejak badan dua....malas betul nak update *eh bukan x badan dua pun malas ke? hehehehe.......soooooo banyaknye terus update kat FB FMSshop je untuk product2 yang mima jual tapi semalam bila kt search ape yang kita nak banyak keluar kat blog. *betapa pentingnya blog ni sebenornye kannnn......sila buang kemalasan tu wahai mima!

props untuk majlis akikah - baby girl
Ari tu mima buat untuk props baby boy je. pastu ade request untuk baby girl.. jadi kt pun buatkan as request la kan...

Ada 15pcs dan 1 stick pricenye rm1.50
*botol susu
*crown
*bow
*bird
*pampers
*baby block
*teddy bear
*bubble talk - baby girl
*signage - little princess
* I love Dad
* I love Mom

klu berminat nak order, order kat fb la, mudah dan senang dan mima pun slalu on fb. jadi klu lambat reply tu anggap je mima tengah buat kerja lain. tapi mima akan reply cepat or lambat jadi harap bersabar la ye.

Comments

Popular Posts