Bencinya nak makan ubat!

Assalamualaikum,
Hye korang

Ye dah lama tak update dari hari raya ari tu.. malas + tak tahu nak taip ape..
Sekarang mima pregnant dah 24weeks dan paling paling tak suka bila kena ambik ubat hari-hari....
Last checked up ngan klinik, dorang detect HB rendah 10.6.... dorang tnye mkn ubat tak.. mima just ckp mkn...padahal tak bukak pun ubat obimin tu...huhuhuhu

Last scan baby pulak doc cakap "baby kecik ni" ubat makan tak? terus ade keinsafan untuk terus makan ubat ikut jadual (means stiap hari!!)

Bila lepas makan ubat je rasa lemah....hahaha
FM kata sebab aku yang pikir susah nak makan ubat so benda jadi susah la...(ye ke?)

doc cakap "baby boy"
Doctor yang scan tu print screen kat anu baby....huhuhuhuhu jangan over confident sudah FM... harap semua ok la sebab mima pun dah makan ubat setiap hari tapi gatal jugak kekadang skip makan ubat... membesar la ye anakku...


Comments

Popular Posts