FMS Workshop portraiture

Hye
Assalamualaikum,

Dikesempatan ade masa ni, FM buat kelas photography dia... dari awal mima dah pesan "x larat nak tolong banyak sangat" heeeee (ayat mengelat)

Bukan ape, bukan selalu nak ade masa weekend kat studio. happy saturday sangat n i love it!

dari kejauhan ni ( sebab FM session pagi outdoor & mima x ikut) just dapat update dari jauh lebih kurang 2 3km jeeeee.....hihi so sesape update intagram tu, mima pun download je la gambar dorang... bukan susah pun...

FM tengah teruja pilih bunga
Dear FM,
iloveu

Bai......

tak pasal je....tak tau nak tulis ape tapi bangga jugak dengan awak punye semangat ni.. lain macam betul, semoga success ye FM forever n ever dan jangan putus asa tau.

Seronok tengok kejayaan orang dan jadi semangat untuk kita jadi lebih maju "always positif++++" ok lah banyak keje lagi nak buat nak ngadap tempahan dari "FMSShop"....



p/s: bukan senang nak senang.........

bai

Comments

Popular Posts