7 Bulan mengandung

Assalamualaikum
Hye semua

Memandang kan FM is photographer jadi kita la model setia dia... ok posing sampai muntah dan kadang sampai malas nak layan oi..... harap si kecik dalam perut ni akan ganti tempat mima jadi model setia daddy dia.....

Alhamdullilah, si kecik dalam perut ni banyak bawak rezeki... jadi tak susah pun pregnant dan kerja banyak dan mencurah-curah ke ladang gandum...{merepek}

Terima kasih tuhan kerna bagi rasa mengandung ni... kadang kita takut nak terlalu share sebab pikirkan orang lain yang belum ada rezeki ini... tp insyallah cepat atau lambat dan usaha. insyallah tau! jangan putus asa

Gambar-gambar dalam ni mungkin akan jadi kenangan yang tak akan kita lupakan....sangat-sangat bermakna... dan kita sangat sangat suka.... selalu mima buat album gambar2 mima tapi FM tak mo pegi printing...apsal entah? huuuuuuuu.......

Tak sanggka masa pantas sangat sampaikan dah 7bulan pregnant. dan ade beberapa minggu lagi untuk dapat tengok sikecik dalam ni... sangat tak sabar.. barang pun da start beli sesikit.yeay!

hari ini kita berdua...esok kt bertiga...yeay!

Comments

Popular Posts