Cameron highland,pahang here we come!

Assalamualaikum,

mula dengan what apps dari dayah bagitau ada GROUPON ke cameron yang murah! lepas tu mima terus confirmkan dengan fariz. terus looked date kat calendar dia dan bank in ke dayah untuk beli groupon tu! yeay....... (sebab dah lama tak bercuti)

ni kali kedua mima ke cameron, fariz pulak first time!
sebelum ke cameron mima dah list kan ape benda nak makan kat sana... ye la jarang kan nak bercuti-cuti malaysia ni.

*Strawberry
*Scone
*tea
*strawberry + chocolate
*strawberry + madu
*strawberry blanded

hiiiiiii semuanye stawberry u all.... memang dah sampai cameron pun mima makan strawberry nyummy!!

Aktiviti di cameron
29/09
-sampai pagi-pagi di cameron ktorang pegi breakfast
-checkin hotel
-rest n sesiap ke teman strawberry
- ke taman yang banyak bunga
-lepas tu ktorang ke pasar malam!!

30/09
-check out hotel
-ke pasar
-makan tengah hari
-ke ladang tea boh
-jom pulang!

Pada mima, cameron ni best sebabnya tempat sejuk. boleh berangan macam pegi overseas...hiii banyak kan berangan dulu! lepastu rasa nya perbelanjaan tu tak la terlalu mahal...

Best best best........ Percutian kali ni best dan santai. tak sabar nak buat album untuk gambar-gambar cameron.

^thanks sudi baca

Comments

Popular Posts