Happy Mommy To Be | maternity session

photo by : mohd onald
Assalamualaikum semua......
Hye korang,

Dalam tahap kerajinan mengupdate post blog ari ni jadi ber'bundle2 la post yang mima update. bukan tak ada kerja tapi sebab kan hari ni sepatutnya pegi check up tapi kita malassssssss nak menuggu lama kat klinik kerajaan tu. sangat menyiksa batin ku dan pegi sorang pulak. entah hari sensitive sedunia ke hape entahla...

Weekend yang lepas Mima + FM ade shoot maternity kitorang, macam biasa la sebabkan perangai gila2 FM tuh. semua gambar pun gambar kelakar.. Tapi kitorang suke :) happy dengan semua gambar.

photo by : mohd onald
untuk gambar owsem yang super banyak boleh review kat fb onald.

Perkenalan yang singkat dan konfliks sikit kemudian bertunang dan kawin! pssssst FM tak lama lagi kita nak sambut orang baru dah kan...Harap dipermudahkan....

we love u daddy.

Comments

Popular Posts