OLEN & OLEO - kucing kucing belaan kami

Assalamualaikum...
Kali ni nak cerita pasal kucing perliharaan kitorang... yang kecik tu oleo dan yang besar tu Olen... Olen kitaorang ambik dekat hotel kucing... masa tu memang nak nak nakkkkkk sangat kucing sampai kan pegi ke paws sebab nak ambik kucing tapi malang nye that day paws tutup...

lepastu search la internet dan jumpa blog yang nak bagi kucing free... yup kitorang tak kesah pun kucing tu domestic sebabkan niat nak ade kucing kat rumah tu sangat lah maksimum.. sejak dari mima fobia nk membela-bela binatang ni.jadi bila lampu lampu hijau perasaan nak membela tu datang....... excited msg dan yesssss! malam tu jugak mima n FM pegi amik olen..

OLEO pulak jumpa dekat kedai dobi dengan adik beradik dia dengan mak dia sekali. asik mengendeng kat FM... so FM culik dia sekor... esoknya dia pegi ambik adik beradik si oleo bagi mak dia bela... sekor ktorng bagi orang sebab kuata membela  kucing penuh. lagi pun mima tengah prengnant...tak boleh nak ambik banyak sangat memandangkan oleo dah besar. jadi boleh la ambik lagi sekor untuk bela...

Orang kata kucing ni bawak rezeki...ye memang betul dan FM n mima pun dapat jugak rasa rezeki-rezeki dari kucing ni... Sekarang semua kucing ni sehat dan harap-harap akan jadi makin gebu... kucing ni jugak penghibur...

^tq sudi baca

Comments

Popular Posts