pengalaman menjadi ibu

Assalamualaikum
Gambar di atas ni memang ambik masa tak ada cahaya gitu....tapi masih nampak kan...dua orang kesayangan hamba tuh. posing baekk punye.

Sejak ada FI nih kehidupan mima sedikit sebanyak, banyak berubah lagi-lagi waktu tidur. tu memang tak dinafikan kadang tersenguk-senguk bangun malam bagi FI ni minum susu. FM pulak ditugaskan buat susu diwaktu malam. nak tak nak memang dia kena buat la...hiii kan dah janji nak jaga baby sama-sama.... sweeet tak? bhahaha

Jadual kerja pun berubah jugak.
kalau dulu kita boleh ngadap kerja tanpa ganguan tapi lepas ada FI kita kena la luang kan masa untuk dia sekejap. time menyusu. masa nak tidurkan dia, masa mandi, masa tukar pempers,tak tentu masa kalau dia poo poo

jadi masa semakin jadi berharga buat mima untuk siapkan design untuk customer, dan kerja2 rumah tangga. kadang emosi terganggu jugak ye la kita pun masih belajar lagi dalam sebulan lebih baru ade FI. kadang luar kawalan SENTAP dengan FM...hihihih maapkan daku suami**

Customer pulak kadang ade yang tak terlalu cerewet dan ade pulak yang terlebih cerewet...ape pun kesabaran tetap menggunnung untuk layan semuanya....ok tak?**

owh dan sila la follow ig rosmimarazak untuk follow up kisah kami. mima+fariz dan firash..
ok tata

Comments

Popular Posts