Byash Bagaikan Tornado

Hi

Masa mima mengandungkan byash biasalah first pengalaman kan, memacam website kita sign up saje nak tau perkembangan bayi kita tu normal ke tak normal ke. ikut umur tak, ape patut dia buat setiap bulan. detail sangat mak mak ni kan. biasalah kita kan banyak masa terluang.*haha*

si ternado
Salah satu website yang mima suka, website babycenter ni sebab tak penah miss antar email setiap bulan perkembangan bayi ikut bulan baby tu sendiri. rasanya masa daftar tu dorang akan tanya tarikh lahir bayi jadi setiap bulan memang tak pernah tak dapat email daripada dorang*gudjob!*

Kita sebagai mak mak ni memang la excited sangat baca tiap bulan dan samakan anak kita ada buat tak each point yg ada. semangat waja sungguh and alhamdullillah byash memang ikut perkembangan yang normal tu. jadi byash bukan kategori super hero...*haha* sebab kadang kita macam masyallah anak aku ganasnye, nakalnye, banyak kerja nye.....*penat nak layan*

Pastu untuk bulan ni mima dapat email perkembangan bayi 13bulan 2minggu. tajuk besar "kids toddle tornado" terus foward kat FM. memang pun byash macam tornado sekarang ni*sob*

*Belajar angkat barang & letak barang
*selongkar buku kat rak
*panjat sana sini
*susun-susun

Seronok sangat dia buat kerja sampaikan mima jadi malas nak kemas balik. seriusly memang macam tongkang bilik dibuatnya. Kalau kerap sangat say NO takut nanti dia memberontak pulak. ke kita kena biar je dia buat sepah? kang orang kata tak reti jaga anak pulak. *delema mak mak*

ok bai

Comments

Lia Nana said…
hnsem byash..cam model..huhu
cikmima said…
comel macam mammy dia..ehhhh *hehehe*
eima said…
Haha ..aku selalunye biarkan pastu kerah balik simpan.....bersama2....

Popular Posts