Insurans untuk byash - PRUDENTIAL BSN Takaful

Hi

Memandangkan mima bekerja sendiri dan FM pulak kerja kerajaan jadi kita pun gundah gulana memikirkan pasal insurans byash dari byash lahir sampai setahun punya gundah gulana. Ambiknya dak lagi. hahaha... Bukan apa saje nak survey paling murah dan berbaloi untuk ambik*harap tak salah pilih*

Kalau boleh mima nak la ambik dengan orang yang kita kenal dan mudah berurusan. bukan yang jenis ambik je bayaran tiap bulan tapi say hello pun tak gitu la dan yang bagi package basic je bukan apa kita bukan la kategori goyang kaki duit masuk macam air...apa pun kita mesti nak yang terbaik untuk anak kita kan

Zulkhairi bin Man
RFS Consultant
+016.405.5789

Mima ambik insurans dengan Abg Zul senang sikit sebab kawan-kawan FM jugak jadi kita pikir memang senang nak berurusan dan abg zul pun terangkan kat mima secara terperinci dan bagi basic insurans untuk ambik. cost monthly untuk byash RM110.00 [life + medical card + saving]


Kita bukan lah mintak dia sakit tapi "sediakan payung sebelum hujan" incase pape kira dah ada insurans yang cover untuk byash. selain untuk hospital, insurans ni jugak ada saving jugak kire sekali kita bayar insurans, sikit tu dorang saving sikit.kira ok la tu kan

Once dah ambik insurans dah kira legaaaaaaa dah*fuhhhh*

Kalau korang nak lebih lanjut pasal insurans ni boleh contact terus dengan Abg Zul ni tau "cepat,mudah dan betul" hihihihi

Ok bai

Comments

Popular Posts