Ke Taiping ke kita

bagi can bergambar dengan porut

Selamat tahun baru cina, minggu ni ikut FM ke taiping. ape yang best di taiping ye?
setakat ni kita tak ada plan lagi. dan tiap kali travel pun kita akan search tempat makanan yang best.

Kadang bila dah slalu travel pun jadi malaih aih sebab nak kena pack & unpack barang2 FM,byash dan diri sendiri. yang sedihnya barang diri sendiri yang paling last dan selit-selit je celah barang diorang...huh

Kali ni kitorang bermalam di tune hotel taiping (www.tunehotel.com) tempat agak strategik sebab depan hotel ada tesco dan ada mall. thanks pengantin sebab booking hotel ni.

Kalau sebut tune hotel memang hotel ni jenis yang simple macam pegi IKEA. semua barang basic ada dan selesa. cuma internet agak slow sikit. si byash ni pulak beria nak tengok youtube. bila loading je mengamuk... aish sabo je la den.

anak manja daddy ni
Malam lepas FM abis kerja kitorang pegi makan kat belakang balai bomba. searching for young tau foo, disebabkan time cuti orang memang agak pack ataupun situ memang pack pun tak tau la kan. naseb dapat tempat duduk.

Makan-makan borak borak lepas tu balik.

cop kenangan tune hotel, taiping
Hero kate kaw, sekilas je leka dia dah pegi cium bucu dinding, hambik tekoyak bibir terus jadi angelina jolie. rasa nak muntah pulak bila tengok darah banyak-banyak. belum breakfast lagi kena cuci mata tengok darah... alahai anak

Naseb baik kedudukan hotel yang strategik depan tesco, tepi ade mall memacam kedai ada jadi breakfast pun dekat-dekat lepas tu FM boleh terus balik dan siap-siap pegi dewan pengantin. lagipun malam tadi dah sesiap waze lokasi dewan perbandaraan taiping punnnnnnnn dekat jugak dengan hotel.

malam nak balik subang, pulang ke sarang semula..muhihihi bai

Comments

Popular Posts