Lagu khas buat awak katanya

Hi

check vid sebelah

Sejak semalam aku tak tau la kenapa FM balik kerja terus capai guitar dia nyayi lagu ni berulang- ulang kali. mungkin dia baru lepas terlanggar pokok*hahaha* aku biar kan je la mungkin dia tengah stress la tu kot atau pon dia rasa lagu tu best yang amat sangat.gitu

pastu datang main guitar depan aku, katenya 
"khas buat sayang" 
kau dah kenapa daddy? 
tell me... tell me...

Dia duk balik kat meja kerja dia, sambung main guitar lagi. tapi tak sangka pulak siap record bagai pastu post kat facebook. eleyhhhhhh sweet la tu kan.. Pagi-pagi kawan aku whatapp bagitau

"mek fariz nyanyi untuk kau, sweetnya"

Naseb bukan waktu makan kan, bleh tersembur segala isi yang ada. anyway tak tau nak ekspresi kan wajah tu macam mana tapi ape pun thanks ye. memang sweet pun..

lagipun sejak-sejak nak akhir pregnant ni jadi cepat sentap pulak.. macam nak membawa hati yang lara. tapi tak tau la nak lara ape pun? why why..... tanya kat diri sendiri pun mak xde jawapan. hormon tongang terbalik agaknya dan agak tak puas hati bila tak tau jantina baby lagi.

Mima share video ke-sweet-an FM kat sebelah ni hah. play dan dengar la ye. nak masuk dalam entry ni tak tau nak masukkan macam mana pulak. paste kat sebelah orang boleh tengok terus tak yah dah baca-baca ape yang mima tulis.

Thanks sudi baca
^doakan kita senang bersalin ye

Comments

Popular Posts