Perut kecik

ayer hitam,johor

Hi
Rakyat malaysia, masalah besar ke kalau nengok mak buyung perut kecik tapi dah 7 bulan mengandung? tengok badan mak nye la pun kecik... ni pun rasa macam tak larat nak bawak perut tau. tak mau la besar lagi. mak x mampu tahu?

mula intro dengan nada merajuk
dan pujuk diri sendiri

Kami ibarat bag pack FM, pegi memana pun ikut, kadang malas tapi pikir balik takda teman dia drive kesian pulak kan WALAUPUN co pilot ni selalunya tido je.*hahahaha* tapi still function kekadang la. bila tetibe tersedar tu kita borak-borak la jugak.Lepas tu sambung tido balik

Yang si byash pulak tak nak duduk dekat dalam car seat dia, leceh betul nak melekap. dengan perut dengan dia lagi. macam kena himpit batu bata... geram je dengan perangai nak dapat adik ni. Takpe layan kan je sementara belum ada adik ni kan.

Memula beria la jugak pancing bukak movie frozen letak dalam carseat tu pastu bagi la air, biskut bagaikan. Habis dia punye makanan dia meraung beria-ria suruh kita angkat. FM pandang kita, kita pandang FM.hati mak mak ni biasalahhhhhh tewas dengan drama air mata si byash. aku gigit jugak budak ni kang


Angkat je letak kat atas badan mima, dia terus melekap & tido... Alahai byash kan boleh je tido dalam car seat awak tu. kita ni dengan perut nak pusing badan nak letak balik dalam car seat tak mampu dah jadi redho la sepanjang perjalanan.


dah nama nye anak dan mak. yang mak selalu cair bila tengok anak ni hah. bukan susah pun nak jaga dia. cukup makan, susu, mandi & masa main dia memang senang je. lagi-lagi lambak kan mainan or bukak youtube dia boleh keras kejung kat depan tv*yang ni perangai FM* fokus sangat, panggil pun buat tak tau.

Doa kan kita mudah bersalin ye
Thanks sudi baca

Comments

Popular Posts