Shell Out Dirumah

Assalamualaikum
Hai,

memang lama tak update blog. bz? mestilah dengan nak layan dua orang budak yang sedang membesar. jangan harap ada waktu rehat, kalau ada pun curi masa masa diorang tido. fuhhhhh kalau la jadi suri rumah ni bergaji, memang dah kaya raya mima.

Ok. memandang kan kita ada dua hero dan kes budak hilang makin banyak, jadi kita nak keluar pergi makan pun tak tenteram sangat lagi-lagi yang byash memang tengah nak explore the world, jangan berangan dia akan duduk dalam kerusi sambil makan. sobbbb......

FM jenis rajin masak, kau sebut je nak makan ape confirm dia balik kerja singgah market beli lauk pastu pulang kerumah terusssss ke dapur.

Kali ni kita cuba mintak shellout, yang tengah famous makan atas meja tu, seafood dia masak-masak peh tu terus letak atas meja. macam cool kan.

Bayang kan kalau bawak byash dan nak pegang farrel lagi, tak ke mima macam sotong kurita, xpun kadang boleh berubah terus jadi tarzan. Maaf skit mima kalau bab anak memangggggggg tak mau dorang bersepah-sepah dengan keadaan "malaysia masih aman ni" hurmmmm

ketung ketang ketung ketang FM kat dapur then siap. kita belanja gambar je la eh




untuk resepi korang boleh masak ikut masakan melayu atau matsalleh, ala google je...huhuhuhu sebab chef nye bukan mima...kita tukang makan je :) sampai terlupe kita ada alergic ngan udang, esoknya mendapatlah.

^thanks sudi baca
doakan kita berjaya

Comments

Popular Posts