Impian 2015

Assalamualaikum
Hye korang

Sebut pasal impian tahun ni baru la rajin nak tulis dalam note. ehem boleh senyum ke telinga sebab ada yang di impikan tu dapat. taniah kat diri sendiri. clap clap clap walaupun yang dicapai tu kalau nak banding kat orang lain kecik je pun

penutup tahun 2015 ni, mima tengah amik lesen kereta untuk diri sendiri, senang nanti merajuk boleh terus lari balik kampung wakawaka selama ni kalau merajuk lari dalam bilik duk senyap-senyap jadi batu.merajuk tu biasa la kennn

so dalam list impian 2015 tu ada 3point, yang dah capai dua. yang satu belum mampu lagi nak reward diri sendiri. insyallah bawak ke tahun depan la ye yang satu itu. kot la ade org nak bagi hadia ke kan. jgn nak verangan verangan.

^thanks sudi baca
doakan kita berjaya

Comments

Popular Posts