Happy Birthday Farrel Turn 1

yuhu

memang jenis pemalas, pemalas nak update blog wei walaupun tak da orang nak baca tapi mima ni spesis yg suka trowback. Boleh tengok balik cerita2 lama gituw. Tapi selalu malas update blog haha

Hal Birthday si farrel ni pun dah lambat nak update, "maapkan mummy" yang penting selamat hari jadi, semoga diberi kesihatan yang baik, selalu owsem & berjaya dunia akhirat.



Masa ni kesian si byash sebab dia dah paham pastu duk berangan nak amik gambar dia skali haha, punye la dia merajuk buat perangai la, naseb birthday boy yang satu ni mudah terhibur

^Tq sudi baca

Comments

Popular Posts