Cara link whatsapp dengan komputer

Hye korang,

Assalamualaikum, nak share cara untuk link whatapps phone (iphone user) dengan komputer (macbook). Mima memang saja link whatapps FM dengan macbook mima sebab nak control dia kakakaka eh tak tak sebab banyak orang whatapps dia, kadang dia lost track whatapps orang. Dah read tapi tak reply.

Biasa la level artis ni, orang duk tanya itu ini. kadang dia dah bukak pastu tak reply. tak elok la gitu nanti orang pikir kita menipu ke, kita ni tak mo berniaga ke gitu. Jadi bila tercicir nak reply mima remind back, kadang Aku yg reply haha


1. bukak website whatsapp > http://web.whatsapp.com
2. ok bila korang klik link tu akan keluar macam ni


3. amik phone korang bukak setting > whatsApp Web /Destop > Scan QR Code


4. Ha macam ni, scan jangan tak scan pastu dia akan auto link terus
5. Keluar macam ni


6. Maaf suami, isteri hack WhatsApp awk hew hew hew

^Tq sudi baca

Comments

Popular Posts