Publika Jazz 2016

Hye korang,

Dulu masa baru kenal, masa - masa bercinta FM selalu bukak lagu - lagu jazz yang jiwang karat macam band Maliq & D'Essential , tompi , Abdul and the coffee theory & banyak lagi la. Disebabkan mima pun memang layan lagu yang tak stress yang macam mocca macam budget tak ada masalah dunia budget gadis comel hahahaha...



Satu hari FM tag mima kat facebook ajak pergi Publica Jazz 2016 ni sebab ada Abdul and The Coffee Theory, yang best nya ni kali pertama band ni datang ke malaysia and perform.Bukan main semangat la FM. setiap hari ingatkan mima pasal event ni hah

Kids pulak kitaorang letak kat rumah mertua, hihihi sorry kids mummy & daddy nak dating la hari ni tau

Sampai je publika orang memang ramai, kitaorang pun duk la berdiri kat mana meja kosong, sementara orang nak bagi kan kerusi extra.huhu FM bagitau dalam 10pm baru band Abdul & The Coffe Theory perform. Layan dulu la band lain pun best-best jugak

Sambil tu tengok orang keliling, bukan ape kadang kena jugak ada masa berdua ni. Boleh luang masa bersama-sama sweeeeeeet takkkk?

Lebih kurang kul 10pm bila band yang ditunggu-tunggu perform FM macam tak senang duduk dah. terus pindah duk depan sikit berdiri pun tak kesah la sanggup!


Yang slalu tengok kat youtube suara sama dengan live! best-best memang enjoy.

Habis Abdul & The Coffee Theory nyanyi kami pun terus bergerak pulang amik kids semula. yang penting best!

^Tq sudi baca

Comments

Popular Posts