Reception Wedding Amy & Nad

Hye Korang,

Dah lepas fasa budak-budak ni kurantin, Dah sihat dan makin aktif dan byash makin banyak cakap, duk pot pet pot pet je dia. byash masih belum move on lagi dari cerita pegi cameron dia. Kejap-kejap mamy stabereri, susu aa dady aa....bla bla memang tengah banyak akai


Tq mak mertua buat kan baju sedondon sedondang anak beranak untuk pergi majlis ni. See gambar atas ni memasing dah besar kan, payah nya nak bergambar bersama-sama , gigih pulak mamy nak cari posisi camera yang betui sudahnya farrel sekerat je la eh.daddy nak drive dah tu

Kami berempat kena sampai dulu sebab nak siapkan pengantin lelaki, jangan terkejut eh siapa andam pengantin bidang terjun tu, sebenarnya banyak pengantin dah dia siapkan sangat multitasking suami ku itu


Mima suruh jugak FM pakai sampin macam pengantin, tp dia tak mau nanti oveshadow pengantin pulak. Alang2 dah tau pakaikan ye dak

Alhamdulillah majlis pun dah selesai kita pun boleh pulang sambung Zzzzzzz. layan lah video dibawah

^tq sudi baca

20/8 wedding amy + nad from Rosmima Razak on Vimeo.

Comments

Popular Posts