Travel 2016 | Cameron Highland

Hye semua,

Dah 2tahun tak ke cameron highland, last pergi masa mengandungkan Firash. On that time tengah mengidam nak makan makanan manis, mengidam nak makan kat pasar malam brincang tu hah. Memang target hunting for food dan semua terlaksana dengan jayanya lepas tu tak ke cameron lagi al maklum laki mak bz

Kali ni pergi pun kebetulan FM ada mengajar photoshop kat sana, kira trip khusus jabatan tempat kerja dia buat kat cameron dan kami anak beranak menyelit tapi kena bayar extra la sebab extra lugage kan. haha nak ngekor jugak tak kira sebab FM pergi lama dari rabu - jumaat.

Hari rabu baru bertolak dari subang, mula-mula FM bagi harapan nak gerak pagi pukul 4 pagi tapi hanya harapan palsu, terus sambung je tido. F F dedua dah siap pun terus je sambung tido balik

dalam 9am baru kitaorang bertolak dari subang akhirnya, sampai je terus join group khusus sekolah FM dekat Lavender Garden, tempat nya cantik tapi sebab berjalan dengan kids ni tak boleh la nak explore setiap pelusuk tempat tu sebabnya byash dah mood kelaut







Maap la acik memang suka bergambar hehehe, kejap2 mintak FM amik gambar... FM ni kata je photographer tp bab amik gambar mima mesti failed, macam tak sama citarasa kita gituw.... tapi boleh la asal ada

Lepas ke Lavender Garden ni semua ke hotel Nova check in. Untuk hotel 5 Bintang sebab BEST BEST BEST


Untuk hotel memang tip top, luas, view cantik puas la kids berdua tu explore keluar masuk, keluar masuk bilik tu hah [more pic kat ig @rosmimarazak ] kang muntah orang tgok gambar kat sini hehe




Dari rabu sampai sabtu, rasa nya semua tempat pergi. Alhamdullilah thanks FM melayan permintaan mummy ni. Untuk trip kali ni mima buat video ada di bawah enjoy!

^Tq sudi baca



Comments

Popular Posts