Behind the Pre wedding || Aisha & Sham

Macam yang dah di rancang.... Tapi bertukar lokasi sebab lebih dekat dan jimat masa... Hari sebelum pun kitorang dah jumpa siap pegi downtown beli baju sama-sama,lepak makan sambil cerita pasal sabah....wihiiii beria-ria sham ajak mima pegi sabah kate nye nak suh tengok Reffelsia....hahaha pung pang pung pang sampai 4 pagi baru balik rumah....jemm gile otak sebab proop x siap lagi....
Sampai rumah mima sambung kerja-kerja mengunting menampal dan menulis tuk proop....naseb baek dah buat research proop yang macam mana nak guna tuk pre wedding kali nie..so tak der la terlalu kelang kabut....fuhhhhhhhh dah siap semua time too simpan barang-barang dalam box...
Then terus siap-siap tuk pegi buat pre wedding...sempat jugak la tido smbil tunggu FM ambik mima...sampai je di Tasik Perdana,mima pun kemas dan susun ape yang patut... Then FM punya part tuk tgkp gambar..... Anyways mima happy buat semua nie sebab mima tengok dia happy... rasa diperlukan pulak saat-saat macam nie..mima memang kreatif kn kn kn...hahahaha
Diorang nie tukar 3 pasang baju... dan kitorang asyik buat diorang tergelak-gelak untuk dapat gambar yang sweets..... Thanks coz dah bekerjesama dengan baik tuk hasil yang menarik... Even penat tapi penat tue hilang bile dapat pujian yang iklas dari kawan-kawan..... so... ADE YANG BERMINAT NAK Ambik kitaorang???
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts