Kenduri Kawen saya!

Hye semua,
On be half laaaaa.......bukan mima.....Entry post nie khas buat bakal raja sehari Ija & Aisa.. Diorang akan di ijab kabul kan pada 27 May 2011 bersamaan hari Jumaat.. So esok mima kan ke perak untuk jadi assist FM for they wedding... 

Rasa macam baru semalam je kitorang jumpa kat food court uptown damansara tue la first time kitorng jumpe dan deal pakej photo shoot..kemudian next next buat Pre wedding di Pantai klanang,Banting then bawak ke Putrajaya..Lepas tu ade lah hang out sama-sama....dah macam kawan pulak kitorang...hehehehe

Session pre wedding was really fun dan banyak gile gambar yang best [sebelum pre wedding kat SINI, behind the scene kat SINI, update gambar pre wedding kat SINI] sampai tak tahu nak guna gambar yang mana kan?? so kitorang sambil duk lepak sambil tu pilih gambar mana yang sesuai untuk guna...gambar-gambar pre wedding diorang buat Banner, Kad Jemputan dan profile FB...hehe tak tinggal...

Harap semua kan berjalan lancar...nanti-nanti mima update pasal wedding diorang ni lak..hehe tak sabar nak laksanakan tugas... FM,pappp papppp papppp tepuk semangat! hehehe

p/s: jangan lupe senyum heh!

tata

Comments

sue perbs.. said…
smoge yg akan kawin tu bhgia ke akhir hayat..
AfiYza said…
1st of all thanks to cik mima coz anggap kteorg ni as a friend n kteorg pn dah anggap korang mcm bestfriend da coz krg best hehheheh.....
thks sue perbs

Popular Posts