Meyh Beli COUPLE SHIRT

Hye Semua,

For those yang ade pakwe or makwe dan yang digelar Pasangan sehati berdansa, Sehati bersama, Cinta mati, pasangan sayangku forever....Ngeeeeeee bila dah berpasangan...ape je mesti korang nak same kan? ye dak? baru la nampak loving couple in this world...jelous mak nak!!

Kan hari tue ade sesi photo shoot couple tshirt...yang tak bace lagi bek korang BACA NI.....so ade la beberapa keping gambor yang telah di upload kan...So sehubungan dengan itu..mari lah kita beramai-ramai beli couple shirt nie....baru lah LOVING gi tu....

Korang boleh lah ke web site -->  http://www.couple-shirt.com/
tak pun ke FB dorang --> https://www.facebook.com/CoupleShirt
Photog Team AhzaDesign/TheWeddingPhotog --> The Wedding Photogs

ni antara gambar-gambar masa sesi photo shoot couple shirt hari tu....


Wahhhhhhh....belek punya belek...banyak sangat pilihan baju couple nie wei....teruja pulak mima nak membeli nya dah lah murah..barulah SEHATI BERDANSA......baru la nampak "jangan ganggu bf saya" hahahahaha eh,mima...kau ingat BF ko artis keh?? OMG......ok2

HARGA
1 Set = RM 50.00...tak termasuk penghantaran......korang g la tengok sendiri....memang berbaloi baloi.....then belikan tuk mima sepasang heh :) itulah namenye SHARING IS CARING.miyahahaha

TATA

WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts