Post Wedding || Baizura & Farhan

Hye Semua,

Lokasi || Taman Botani,Melaka
Tarikh || 14 May 2011
Photographer || Fariz Muhazir, Fahmi Muhazir
Lokasi bagi photo shoot kali nie di MELAKA....dan untuk shoot post wedding...ingat tak yang mima bagitau Apekejadahnya post wedding?? haaaaa.....untuk itulah photo shoot ni dibuat sebab-sebab tambahannye dah ade dalam pakej...huhuhu So kali nie mima ikut ke melaka lagipun kitorang ade agenda lain selain shoot post wedding nie...
kitorang ber empat[mima, fariz, emi, fara] bertolak dari senaling,kuala pilah dalam pukul 3 petang ....ikut jalan kampung ke melaka...sangat relax dan macam biase mima TIDO! hahaha.......terjaga je dah sampai melaka so mima rse sangat dekat dan relax..huhu 
Then singgah Jusco tuk mengisi perut ngan cari ape yang patut untuk proop....tak de idea sangat tuk photo shoot kali nie sebab fariz pun dah tunjuk beberape photo as review dia....so no need proop sangat just kitorang beli ballon & marker pen...

Bergerak ke Taman Botani tunggu bai n farhan...sambil-sambil tunggu tu terjumpa kakngah..hehe ngan arikikiki.....GERAMnye ngan baby ebab nie... 
Bila Bai n farhan dah sampai kitorang bergerak tuk session Photo Shoot...xde lak pic behind the scene huuuuuu tapi hasilnya...jeng jeng jeng
*p/s: Untuk yang berminat nak photographer wedding meyh la terjah FB encik 
FM senior or FM junior..kekekeke

tata

WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts