Video || Behind The Wedding - Aisa & Ija

Hye semua,

Banyak pulak sekarang mima edit video kan...bulan JUNE adelah bulan yang sangat-sangat buzy bagi kami sebab nye bulan nie penuh setiap minggu majlis perkahwinan...berderet-deret orang nak kawin sebelum bulan puasa..mesti lah nak raya sama-sama pasangan...hehehe

Minggu nie pulak kitorang akan ke Johor untuk event wedding Jai dan amoi....kalau korang update blog nie korang mesti ade tengok entry pasal Pre wedding jai dan amoi..kalau tak pun boleh tengok kat SINI... agak seronok lah bulan nie sebabnye boleh trip....sambil berjalan sambil tue boleh belajar cara tak pun adat setiap negeri....jangan korang ingat sama je..heeeee

Entry post kali nie nk showw short video behind the wedding aisa n ija....time shoot diorang lepas nikah je nih...bukan ape sangat pun....video sekadar suka2....enjoy!


p/s: mutu video akan di pertingkatkan dari masa ke masa [jumpe lagi till next video]

tata

Comments

Popular Posts