Pre Wedding || Azam & Hajar

Hye semua,

Dalam entry sebelum nie [sini] kan dah mention nak buat save the date....dengan tema "it's tea time" huuuu di bukit tinggi......

What was happen that day....sangat la mendebarkan....heee sebab nye kereta boleh semput pulek kat atas bukit sane...kesayangan kami si bumblebee tu buat perangai...aishhhhh dah la atas bukit...cerun pulak tu... doa je lah banyak-banyak selamat pegi dan selamat balik...

Dah sampai atas bukit tinggi...tak tahu pulak lokasi yang best untuk buat pre wedding...punyelah pusing-pusing last-last terjumpa kawasan yang sesuai...mima pun set up sambil fariz and azam + hajar ke tempat lain untuk session shoot..... untuk tak membuang masa tunggu mima set up tempat

Punye lah semangat sampai sanggup beli set tea yang baru....heeeee tapi sorry bab setting mima memang failed lagi...huuuu tapi asal ado je lah kan.... tapi kire semangat la tuh...yeahhh... habis dalam pukul 6 lebih then terus balik......

So So.....meyh review hasil pic from "fantastic moment studio"
Photographer : Fariz Muhazir

p/s: if berminat meyh la Like page " Fantastic Moment Studio"

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts